Søg
Close this search box.
Billede taget tæt på af automatisk metalsav/nedstryger der skærer et firkantet metalrør over

Savning

Hos Ollerup Maskinfabrik har vi alt fra manuel, halv og fuldautomatisk savning. 

Vi har hos os en fuldautomatisk sav, som kan save op til Ø260mm i diameter.

Maskinen er klingeovervåget og  præcisionen skærpes ved hjælp af overvågning, samtidig med at maskinen observere processen under arbejdet. 

Hvad er savning?

Savning bruges til at skære fx metal over til den korrekte størrelse, med en bestemt længde eller bredde. Savning 

Manuel savning

Vores Kasto halvautomatiske smig sav kan save i 90 grader, Ø350mm og kan save i smig i begge retninger i 60 grader. Derfor kan materialet skære i den længde som kunden ønsker, samt om det skal være med eller uden smig i enderne. 

Halvautomatisk savning

Vores nyeste halvautomatiske rundsav beringer – Eiselde med Ø400 savklinge, saver med tilspænding og går automatisk retur efter endt savning. 

Vi kan stille smig i begge retninger og op til 60 grader. Denne type sav bruges hvis emnerne skal være meget præcise og senere skal TIG svejses sammen. 

Udover smig funktionen, kan fx firkantrør med måleforholdet 120x120mm skæres over i 90 grader.

Fuldutomatisk savning

Vores fuldautomatiske sav har computerstyring, hvor materiale, kvalitet og længden på emnet indtastes. Computeren vil derefter selv holde styr på tilspænding, klingetryk og klingehastighed. Vores Kasto automatiske sav er med oræcis tangfremføring og automatisk nul punktsøgning en rigtig produktionsmaskine. 

Ud over de overstående funktioner har saven klingeoervågning der stopper saven hvis maskinen har opsporet at emnet er ude af vinkel og derfor vil være uden for den fastsatte tolerance. 

Automatsaven kan skærer emner i 90 grader og op til Ø240mm. 

Kontakt os i dag

Har du noget, der skal planslibes? Så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen til højre eller klik på “Kontakt os” for vores telefonnr. og e-mail.