Søg
Close this search box.
Kantbukning af metalelement af autoriseret CNC Kantbukker, med sikkerhedshandsker og lasermåling

Bukning – CNC bukning – Kantbukning

På vores Maskinfabrik bruger vi flere forskellige størrelser af kantpresser, som passer til omfanget af din specifikke opgave. Du har opgaven – vi har løsningen.

Vores Bystronic, Trumpf og Fasti kantpressemaskiner kan bearbejde emner helt op til 4500mm i længden og en emnetykkelse op til 30mm. Avanceret og moderne teknologi med vinkelmålesystem sikrer et optimalt resultat. Dette gælder både ved bukning, CNC bukning og kantbukning.

Kantbukning i høj kvalitet

Hos Ollerup Maskinfabrik i Slagelse tilbyder vi kantbukning af alle typer. Simple såvel som komplekse opgaver. Alt efter projektets design og formål kan vi kantbukke stål, aluminium og metalplader ned til mindste detalje. Når du arbejder sammen med os, er du altid sikret et godt resultat. 

Vores kantpresser er ligeledes udstyret med et lasersikkerhedsgitter. Med moderne teknologi og erfarent personale kan vi hurtigt og effektivt klare store og små opgaver.

Vi har følgende bukkemaskiner til bukning, CNC bukning og kantbukning:

Trumpf – 50 tons – bukkelængde på 1500mm

Trumpf  85 tons – bukkelængde på 2000mm

Trumpf – 320 tons – bukkelængde på 4500mm

Bystronic – 320 tons – bukkelængde 4500mm

Fasti – 500 tons – bukkelængde på 4000mm

Vi garanterer høj præcision og et flot finish på alle profiler uanset tykkelse og længde ved at bruge ACB-systemet, hvor bukkenøjagtigheden er på +/-0,3 grad.

Moderne og fleksibel CNC bukning

Med vores tre moderne bukningsmaskiner, og ved brug af ACB-systemet, kan vi tilbyde fleksibel bukning af alle typer CNC bukning. Vi kan derfor hurtigt og effektivt udføre selv de mest avancerede opgaver efter kundens ønsker og behov. 

Du kan her finde en liste over vores maskiner. Vores Fasti maskine til CNC bukning har en kapacitet på op til 500 tons med 6 akset CNC bukkelængde på 4000mm med bombering. Vi kan derfor varetage de helt store opgaver. 

Hvad er kantbukning?

Kantbukning er en metode, hvorpå man bukker tykke metalplader for at skabe kanter og former. Dette gøres ved at bukke metalpladsen omkring en fast og solid trekant med et tryk på op til 500 tons. Vi kan bukke metal i tykkelser op til 33mm, alt efter materialevalg. Derudover kan vi kantbukke plader på længder op til 4500mm.

Fordelene ved CNC-kantbukning

En af fordelene ved CNC-kantbukning er, at det kan bukke metalplader med en høj grad af præcision. Dette gør det muligt at bukke plader i specifikke former og størrelser, og ikke mindst at skabe komplekse designs, der ellers ville være svære at opnå med andre metoder. CNC-kantbukning er også hurtigere end mange andre bukkemetoder, og kan bukke store mængder metalplader på relativt kort tid. Dette gør det effektivt og økonomisk for mange virksomheder.

Hvad kan man forme med en CNC-kantbukker?

En kantbukker kan forme metalskjolde der efterfølgende kan udskæres til at passe til forskellige typer konstruktioner. Det kan være kabinetter, hængsler, skilte, piloner, skærme i metal, metalbjælker, moduler m.m.

Har du brug for bukning til dit projekt?

Kontakt os hos Ollerup Maskinfabrik i dag, og få et godt tilbud på bukning, CNC bukning eller kantbukning alt efter behov og ønsker. Brug kontaktformularen her til højre eller klik ind på vores kontaktside.