Søg
Close this search box.
Profilvalsning og valsning af rør med teknikker iført forklæde og arbejdshandsker

Valsning – Profilvalsning

Hos Ollerup Maskinfabrik A/S har vi mange års erfaring i profilvalsning. Vi har flere forskellige profilvalsemaskiner, som giver rigtig mange muligheder for at tilbyde flere forskellige emnestørrelser.

Vi har stort kendskab til de forskellige materialetyper og valsemetoder, og tilbyder gerne professionel rådgivning i hele forløbet. Det er din garanti for, at slutproduktet lever op til dine krav.

Vores Roundo-valser er velegnet til retning og valsning af 20mm plader i op til 2500mm bredde.

Vi er specialister i valsning

Valsning er bearbejdning og bukning af stål og aluminiumsprofiler til at udforme æstetiske buer og former, som findes overalt. Hos Ollerup Maskinfabrik i Slagelse kan vi udføre rørbukning, forme metalplader og buer i alle tænkelige former, så det passer til kundens behov og ønsker. 

Vi er specialister i valsning og profilvalsning, så du kan altid kontakte os og få en professionel vurdering af dit projekt. 

Hvad er valsning?

Valsning er en teknik, der anvendes til at bearbejde metalplader og rør ved at presse dem igennem et par valser, så emnet får den ønskede form og tykkelse. 

Valsning er en vigtig teknik inden for metalindustrien, da den kan anvendes til at fremstille en række forskellige produkter til fx biler, fly, skibe og bygninger. 

Der er to hovedtyper af valsning: 

  • Valsning
  • Profilvalsning

Profilvalsning er en teknik, hvor stangstålet valses med matricer der passer til emnet, så den får den ønskede form. Profilvalsning anvendes f.eks. til at lave rør og profiler til bygninger og infrastruktur. 

Har du brug for profilvalsning?

Vi tilbyder profilvalsning af alle typer profiler i både stål, rustfrit stål og aluminium. Vi kan valse spiraler, ringe, plader og meget mere. Du kan se en liste over de maskiner vi benytter her.