Søg
Close this search box.
ollerup_maskinfabrik_110-scaled

Svejsning

Hos Ollerup Maskinfabrik A/S udføres smede- og svejsearbejdet med TIG, MIG, MAG og MMA. Desuden tilbyder vi også EN1090 svejsning EXC 2.

Vi har mange års erfaring med svejsning af stål –og pladekonstruktioner og tilbyder svejseopgaver af både små og store serier for vores kunder. Vores svejsere udfører ethvert arbejde med stor præcision og høj ekspertise.

Alu-svejsning og svejsning af stål

Svejsning udføres i både aluminium, almindelig stål og rustfrit stål. Det betyder, at vi kan løfte alle typer opgaver med hensyn til svejsning. Uanset om der er tale om en selvstændig svejseopgave eller en delopgave i forbindelse med en større proces, så er professionel rådgivning i forhold til svejseopgaver altid en del af pakken.

MIG- og MAG Svejsning

MIG/MAG svejsning er en utrolig fleksibel svejsemetode, som kan anvendes til alu, stål og rustfrit stål. Under processen ved MIG/MAG svejsning tilsætter vi tråd, som smeltes ned på materialet.

Forskellen mellem MIG Svejsning og MAG Svejsning er tilføjelsen af gas. Ved anvendelsen af MIG (Metal Inert GAS) er gassen inaktiv, hvilket beskytter mod atmosfæren. Ved anvendelsen af MAG (Metal Aktiv Gas) er gassen aktiv. Gassen fungerer som en aktiv del af den kemiske proces.

TIG Svejsning

Ved anvendelsen af TIG svejsning (Tungsten Inaktiv Gas) benytter vi en inaktiv gasart, som forhindrer andre gasarter at få adgang til svejsematerialet.

Vi bruger ofte TIG ved rør- og rørledningssvejsning. Tungsten har et utroligt højt smeltepunkt og benyttes derfor ofte til de mere præcise og nøjagtige svejsninger på tyndt materiale. 

MMA svejsning

MMA svejsning, Manuel Metal Arc, kaldes også elektrodesvejsning. MMA svejsning er en svejsemetode hvor en elektrode (elektronisk pind) monteres på en elektrodeholder og danner en lysbue imellem den elektroniske pind og materialet. 

MMA svejsning kan bruges til blandt andet udendørs svejsning eller til svjesning af rør. 

Certifikatsvejsning

Hos Ollerup har vi certifikatsvejsning og dette er inden for TIG, MAG og Elektrode. Vores svejsecertificering er på følgende områder:

  • TIG 141, 142
  • MAG 135, 136, 138
  • Elektrode 111

Har du et projekt? Kontakt os i dag

Hos Ollerup Maskinfabrik er vi eksperter i alle typer svejsning og benytter moderne teknologi til at skabe det perfekte resultat. Kontakt os i dag.