Søg
Close this search box.
Medarbejder gør metalemner med et lag af rust klar til afslibning i stor industriel metalslibemaskine

Slibning

Slibning kan indgå i mange forskellige processen, det kan blandt andet være costa slibning, slibning af emner inden svejsning samt efter svejsning for at gøre overfladen mere plant. Slibning som funktion er fjernelse af kanter eller at gøre materialet mere håndterbart. Slibningen kan gøres både manuelt eller ved hjælp af vores Costa sliber. 

Vi tilbyder slibning og afgratning af stål og rustfrie plader op til 1100mm i bredden på vores Costa pladeafgrater. 

Costa slibning

Ud over afgratning som oftest bruges til mindre emner, så kan vi også tilbyde slibning og afgratning af stål- og rustfri plader på vores Costa afgratemaskine.

Slibning af materialer på vores Costa sliber gør at materialet får en glat overflade uden grater efter skæring, materialet er derefter håndterbart. 

Vores Costa sliber er udstyret med udtagelige børster, så emner bliver slebet med børsterne som passer til netop denne type materiale. Vores Costa sliber er derudover udstyret med elektronisk styresystem som gør at børsterne kan justeres efter pladetykkelse og materialevalget.

 

Hurtige, nemmere og mere effektiv Costa sliber

Costa sliberen bliver hurtigere og har kortere gennemløbstid jo flere børster der påføres emnerne. Vores digitale system gør, at du som kunde har mulighed for at justere indstillingerne på Costa sliberen så du får netop den slibning som du ønsker vi skal levere. 

Costa sliberen kan slibe/afgrate stål og rustfrie plader i bredden op til 1100mm. 

Kontakt os i dag

Har du brug for slibning af stål eller rustfrie plader, så kontakt os ved at klippe på knappen nedenfor og lad os hjælpe dig!