Søg
Close this search box.
Robotsvejsning

Robotsvejsning - Svejsning – Certifikatsvejsning

Robotsvejsning er normalt 3 til 5 gange hurtigere end manuel svejsning, og svejseemner med lang svejsetid eller som kræver høj præcision er mest hensigtsmæssig at robotsvejse. 

En svejser skal have en ualmindelig sikker hånd for at opnå den samme kvalitet som en svejserobot, der med millimeter nøjagtighed kan indstilles til at udføre en opgave.

Robotsvejsning med kvalitet

Vores svejserobotter står i en komplet svejserobotcelle på 110 kvm. Svejserobotten er nr. 2 af slagsen. Den er ophængt 4 meter over gulvplan i en tandkrans, hvor den kører 8 meter til højre og venstre mellem 2 svejseceller. Dette sikrer høj kvalitet ved robotsvejsning.

Max vægt 2000 kg mellem pinoler.

Max vægt på H manipulator 1000 kg.

Hvad er robotsvejsning?

Robotsvejsning er en teknik, hvor en robot anvendes til at svejse dele sammen. Robotsvejsning er blevet mere og mere udbredt inden for industrien, da det har en række fordele i forhold til manuelt svejsning.

Hvad er fordelene ved robotsvejsning?

En af de største fordele ved robotsvejsning er, at vi kan øge produktiviteten og effektiviteten i produktionen. Robotsvejsning er nemlig meget præcis og kan udføre svejsninger hurtigt og jævnt. Derudover kan en robot arbejde uden pauser, hvilket kan være en fordel i forhold til manuel svejsning, hvor svejseren har brug for pauser.

En robotsvejsning kan klare opgaver, der er ergonomisk komplicerede for vores dygtige svejsere og skåne deres rygge fra at skulle bøje i nogle situationer.

Det kræver dog en vis viden om at programmere og vedligeholde robotten.

 

Vil du læse svejsning og certifikatsvejsning så klik her.

 

Kontakt os i dag

Hos Ollerup Maskinfabrik er vi konkurrencedygtig både på kvalitet, pris og tempo – kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din næste svejseopgave.