Søg
Close this search box.
Planslibning

Planslibning

Planslibning tilbydes på vores Göckel plansliber med meget fine tolerancer og overflader med en lav overfladerughed. Vi plansliber i såvel blødt stål som meget hårdt hærdet stål. Godt udført planslibning sikrer en glat overflade fri for bumpet materiale. 

Vi har meget stor erfaring inden for planslibning og leverer planslibning af den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser til vores kunder i ind-og udlandet. 

Vi anvender følgende maskiner til planslibning:

Göckel GB 65 Pl.

Hvad er planslibning?

Planslibning er en teknik, hvor en slibemaskine anvendes til at fjerne materiale fra overfladen af et objekt. Slibemaskinen kan være udstyret med forskellige slibehjul eller -skiver, afhængigt af materialetypen og den ønskede finish. Planslibning kan anvendes til at glatte ujævnheder på overfladen, fjerne rust eller forberede overfladen til videre bearbejdning, f.eks. maling eller lakering.

Efter processen i plansliberen føres materialet over i afgratningsmaskinen samt vibrationstørren. Her bliver kanterne fx med grater på taget af og derefter tørret til videre produktion. 

Afgratning som teknik

Afgratning er en teknik, hvor man fjerner materiale fra kanter og hjørner på et objekt, så det bliver afrundet. 

Afgratning kan anvendes til forskellige typer af materialer som gør at overfladen mere håndterbar ved f.eks. at fjerne skarpe kanter, eller for at forbedre estetikken på objektet. Afgratning kan udføres manuelt med f.eks. fil eller slibemaskine. Derudover kan man bruge maskinelle metoder, såsom drejebænk eller fræsemaskine. 

Du kan læse mere om afgratning og hvad vi tilbyder ved at klikke her.

Kontakt os i dag

Har du noget, der skal planslibes? Så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen til højre eller klik på “Kontakt os” for vores telefonnr. og e-mail.