Gå til hoved-indhold

Kompletløsninger

Hos Ollerup Maskinfabrik A/S på Sjælland, er det altid vores mål, at gøre det så let som muligt for dig som kunde. Når du har afgivet din ordre, står vi gerne for hele processen - lige fra tegning til fremstilling og montering til evt. levering.

Vore dygtige medarbejdere står for både indkøb af materiale, koordinering og kvalitetsstyring, hvilket sikrer, at produktresultatet er af højeste kvalitet hver gang.

Se vores maskinliste for at se hvilke opgaver vi kan klare og i hvilke størrelser.

Vi giver god service 

Vi arbejder efter en målsætning om at have glade og tilfredse kunder. Derfor håber vi også, at du vil kontakte os, såfremt din oplevelse ikke skulle leve op til dine forventninger.

Vi tilbyder også montage, både direkte hos kunden med egen bil og under eget tag, bl.a. vi stålmontage, svejsemontage og montage af inddækning.

Udover vores 5 store kompetencer områder laserskæring, plasma-og flammeskæring, robotsvejsning, bukning og klipning, klarer vi også gerne dine save- stanse- slibe og valseopgaver. Vi er EN 1090 certificeret, I henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning 305/2OILIEU.

Moderne værksted

I vores moderne værksted vi har en CNC automatsav med bundtspændingsanording, som kan save op til Ø 250mm og smig 30 grader.

Til stansningsopgaver har vi en ekscenterpresse med 200 tons trykkraft.

Planslibning og afgratning foregår på i vores moderne slibe afdeling, hvor vi arbejder efter de nyeste standarder.

Desuden kan vi valse emner op til 2000 mm i bredden og med en materialetykkelse op til 10mm afhængig af materialet.

Vi fokuserer på at gøre os energivenlige og bruge grøn energi.

Ollerup Maskinfabrik A/S sørger selvfølgelig også gerne for den korrekte overfladebehandling efter kundens ønsker og specifikationer.

58266028

Kontakt os!
Vi vender hurtigt tilbage.

Kontakt os her