Gå til hoved-indhold

Valsning – Profilvalsning

Ollerup Maskinfabrik A/S har mange års erfaring i profilvalsning, vi har flere forskellige profilvalsemaskiner, som giver rigtige mange muligheder for at tilbyde flere forskellige emne størrelser.

Vi har stort kendskab til de forskellige materialetyper og valsemetoder og tilbyder gerne professionel rådgivning i hele forløbet. Det er din garanti for, at slutproduktet lever op til dine krav.

Vores Roundo-valse er velegnet til retning og valsning af 10 mm plader i op til 2.000 mm længde.

Vi er specialister i valsning 

Valsning er bearbejdning og bukning af stål og aluminiumsprofiler til at udforme æstetiske buer og former, som findes overalt i bylivet. Hos Ollerup Maskinfabrik i Slagelse kan vi forme metalplader og buer i alle tænkelige former, så det passer til kundens behov og ønsker. 

Med vores højteknologiske og moderne maskiner kan vi profilvalse med meget små tolerancer og komplicerede stålprofiler. Vi er specialister i valsning og profilvalsning, så du kan altid kontakte os og få en professionel vurdering af dit projekt. 

Har du brug for profilvalsning?

Vi tilbyder profilvalsning af alle typer profiler i både stål, rustfrit stål og aluminium. Vi kan valse spiraler, ringe, plader og meget mere. Du kan se en liste over de maskiner vi benytter her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os!
Vi vender hurtigt tilbage.

Kontakt os her