Gå til hoved-indhold

Laserskæring – CNC laserskæring

Skal dit projekt udføres i tyndere plader og kræver den højeste nøjagtighed, så er laserskæring ideelt.

Laserskæring er den mest fleksible og mest anvendte metode til udskæring af emner fra plade i jern- og metalindustrien.

Uanset ordrens størrelse eller materiale har Ollerup Maskinfabrik den rigtige laserskæringsløsning til din opgave. Laserskæring er ideelt til prototyper og hvor konturen kan være vanskelig at stanse eller kræver dyrt værktøj.

Effektiv laserskæring og gravering

Hos Ollerup Maskinfabrik i Slagelse håndterer vi opgaver med længde-bredde mål på 6.000 x 2.000 mm. Det giver dig, som kunde, rigtig mange muligheder. Med vores ekstra store arbejdsområde sikrer vi en optimal udnyttelse af råvarer og kan samtidig reducere sammensvejsninger ved større konstruktioner. Vi har altid stor fokus på kvaliteten af både skæring og materiale. Vi tilbyder laserskæring og gravering af stål, rustfrit stål og aluminium. Udover selve skæring tilbyder vi også gravering af dine emner. 

Vi har en af Danmarks største laserskæringsmaskiner

Hos Ollerup Maskinfabrik A/S anvender vi en 6KW Trumpf TruLaser 5060. Selv de mest komplekse opgaver kan hurtigt og effektivt klares med vores Trulaser 5060. Maskinen benytter b.la. det vi kalder 'coolline' teknologi.

Stål bliver utroligt varmt under laserskæringen og begynder at smelte. Med coolline teknologi neutraliserer vi smeltningen ved at sprøjte vand ned i små præcist boret huller i stålet. Energi fra fordampningen sørger for a materialet bliver kølet ned under processen. Selve processen er derfor nemmere at kontrollere, og gør os i stand til at udføre mere præcise og pålidelige skæringer i stål og aluminium. 

Vi tilbyder laserskæring i:

Stål op til 25 mm tykkelse

Rustfrit stål op til 25 mm tykkelse

Aluminium op til 15 mm tykkelse

Du kan se en liste over vores maskiner her

Kontakt os i dag

Har du brug for laserskæring eller lasergravering? Kontakt os her eller ring til os for et godt tilbud. 

58266028

Kontakt os!
Vi vender hurtigt tilbage.

Kontakt os her